АГ-201 "Бидай ұнындағы клейковинаның сапасын қолмен анықтау" тақырыбындағы зертханалық жұмысы
2025-10-13 | Ғылым
"Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу" пәні бойынша АГ-201 тобының студенттері "Бидай ұнындағы клейковинаның сапасын қолмен анықтау" тақырыбында қолмен анықтау әдісі арқылы зертханалық жұмыс жүргізді.
Мақсаты: Қолмен ұнның клейковинасының мөлшері мен сапасын анықтауды үйрену.
Бұл тәжірибе астық және ұн өнімдерінің технологиялық қасиеттерін бағалауда маңызды рөл атқарады.
Пән оқытушысы – Закиева Арайлы Аленхановна.
«Агротехнопарк» ғылыми орталығының ғылыми қызметкері – Дербышев К.Ю.