news

АГ-201 "Бидай ұнындағы клейковинаның сапасын қолмен анықтау" тақырыбындағы зертханалық жұмысы

2025-10-13 | Ғылым

"Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу" пәні бойынша АГ-201 тобының студенттері "Бидай ұнындағы клейковинаның сапасын қолмен анықтау" тақырыбында қолмен анықтау әдісі арқылы зертханалық жұмыс жүргізді. 

Мақсаты: Қолмен ұнның клейковинасының мөлшері мен сапасын анықтауды үйрену. 

Бұл тәжірибе астық және ұн өнімдерінің технологиялық қасиеттерін бағалауда маңызды рөл атқарады. 

Пән оқытушысы – Закиева Арайлы Аленхановна. 

«Агротехнопарк» ғылыми орталығының ғылыми қызметкері – Дербышев К.Ю.

Бөлісу